Waard Cup 2018: De kop is er af

HEERHUGOWAARD – Zaterdagavond is op het complex van het 70-jarige Reiger Boys het toernooi om de Waard Cup van start gegaan met drie wedstrijden. Nadat de organiserende vereniging in de openingswedstrijd met 1-0 wist te winnen van Hugo Boys pakten ook SVW ’27 en KSV een zege.

HUGO BOYS – REIGER BOYS (0-1)
0-1 Martijn Grooff

Met een prachtige lob scoorde Martijn Grooff al na zes minuten de openingsgoal van het toernooi, en dat was tevens voldoende voor de eerste zege voor de ploeg van de nieuwe trainer Raymond Huisman. Reiger Boys verzuimde in de eerste helft een tweede treffer te maken waar de kans daar wel lag, en in een slordige tweede helft werd er ook niet gescoord.

W.M.C. – S.V.W. ’27 (1-4)
0-1 Miquel Gouzani
0-2 Geert Bruin
0-3 Miquel Gouzani
0-4 Geert Bruin
1-4 Emre Bahar

SVW ’27 begon het toernooi met een ruime overwinning tegen WMC. De ploeg van trainer/coach Patrick van der Fits zat al snel op rozen door fraaie goals van Miquel Gouzani en Geert Bruin. In dezelfde volgorde scoorden beide spelers ook na de rust alvorens Emre Bahar de eer mocht redden namens WMC.

K.S.V. – REIGER BOYS (1-0)
1-0 Jouke Tuinstra

Reiger Boys speelde als enige ploeg twee wedstrijden op de eerste speelavond, en na de overwinning op Hugo Boys had men het tegen KSV een stuk lastiger. De ploeg van trainer Tristan Ooms  heeft zich dit seizoen behoorlijk versterkt met wat ervaren krachten.  Toch leek het duel op een gelijkspel af te stevenen tot dat Jouke Tuinstra met een ferme kopbal alsnog de overwinning bij de Kruizers bracht.

STAND
1. SVW ’27 1-3 (4-1)
2. KSV 1-3 (1-0)
3. Reiger Boys 2-3 (1-1)
4. Hugo Boys 1-0 (0-1)
5. WMC 1-0 (1-4)

PROGRAMMA DINSDAG 21 AUGUSTUS
19.00 uur: Hugo Boys – KSV
19.55 uur: Reiger Boys – WMC
20.50 uur: SVW ’27 – Hugo Boys

Foto’s: DP Sportfotografie

 

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *