Toernooireglement

– De wedstrijden duurt 2 x 45 minuten onderbroken door 15 minuten pauze.

– Een speler, die uit het veld wordt gestuurd (2x geel, dan wel direct rood) is automatisch voor de eerstvolgende wedstrijd van het toernooi geschorst.

– Wedstrijden vallen onder de reglementen van de KNVB en worden geleid door KNVB-scheidsrechters.

– Tijdens het toernooi geldt de volgende invallers bepaling: Per wedstrijd worden er vooraf maximaal 20 spelers (naam + rugnummer) opgegeven aan de wedstrijdleiding. Tijdens de wedstrijden mag er onbeperkt worden gewisseld. Een wisselspeler mag weer terugkomen in het veld.

– Het aantal punten per elftal is beslissend voor het bepalen van de eindstand. Per gewonnen wedstrijd krijgt men 3 punten. Voor elk gelijkspel 1 punt. Eindigen 2 of meer ploegen gelijk, dan beslist het onderlinge resultaat. Is dit gelijk, dan beslist het doelsaldo. Is ook dit doelsaldo gelijk dan beslist het hoogst aantal gescoorde goals. Is dit ook gelijk dan worden er strafschoppen genomen, per ploeg door 5 verschillende spelers. Is het na de serie van vijf strafschoppen nog gelijk, dan wordt er om en om, door verschillende spelers, een strafschop genomen en de ploeg die het eerst mist na een gelijk aantal beurten is de verliezer.

– Voor dit toernooi zijn prijzen beschikbaar gesteld, te weten een 1e tot en met de 4e prijs. De winnaar ontvangt tevens een wisselbeker, De Waard Cup.