Mini Waardcup 2018

Op 6 juli jl. is het jubileumjaar van reiger Boys feestelijk geopend met onze jeugd!

In augustus staat de volgende activiteit gepland: de Waardcup senioren.

Hierop volgend zullen een tweetal weekenden van september in de gelegenheid staan van de mini Waardcup. Een toernooi met alleen maar clubs uit Heerhugowaard!

De toernooien vallen op de 2e en 3e zondag van september tijdens de bekerweekenden en zijn een mooie gelegenheid om de teams aan elkaar te laten wennen. Daarom wordt ook verwacht dat alle teams van Reiger Boys hier aan mee doen.

De indeling per dag is als volgt:

  • Zondag 9 september: O11 / 012 / 013
  • Zondag 16 september: Kabouters / 08 / 09 / O10

De teams zullen zo veel mogelijk op sterkte ingedeeld worden, dit kan dus betekenen dat een team op een andere dag komt te spelen, dit hopen we begin augustus aan jullie te communiceren zodat er rekening mee gehouden kan worden in jullie voorbereiding.

Tijdens deze 2 dagen is er ook een grote loterij met honderden prijzen welke verzorgd zijn door allemaal lokale bedrijven uit Heerhugowaard!

Via de website van Reiger Boys(knop aanmelden) moeten de teams opgegeven worden waarbij vooral belangrijk is dat de sterkte aangegeven wordt. Directe link: https://www.reigerboys.nl/aanmelden-voor/mini-waardcup-2018 (opent in nieuw venster).

Voor vragen kun je terecht bij Paul van der Molen via, jubileum@reigerboys.nl

Met sportieve groet,
Jubileumcommissie v.v. Reiger Boys

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *