Jubilerend Reiger Boys organiseert Waard Cup 2018

Voetbalvereniging Reiger Boys bestaat op 6 juli 2018 exact 70 jaar. Behalve tal van activiteiten die vanaf die datum op de rol staan is de club dit jaar ook organisator van de Waard Cup, het onderlinge treffen tussen de Heerhugowaardse verenigingen. De regionale aftrap van het seizoen wordt dit jaar gehouden tussen 18 en 25 augustus op Sportpark De Wending.

De Waard Cup kent een rijke traditie in de vorige eeuw. Na enkele jaren van het toernooi verstoken te zijn geweest kwamen de verenigingen een paar jaar geleden bij elkaar om het geheel nieuw leven in te blazen. Hierbij werd besloten dat de vereniging die een jubileum vierde het toernooi mocht organiseren. Bij de herstart in 2015 viel die beurt ten deel aan WMC en mocht SVW ’27 er met de hoogste eer vandoor gaan. Een jaar later werd het toernooi georganiseerd door KSV en was de hoofdprijs voor Hugo Boys. Verleden jaar ging de Waard Cup naar het toen 90-jarige SVW ’27 en mocht Reiger Boys de wisselbeker mee naar huis nemen, en tevens het toernooi dit jaar organiseren. Na het toernooi dragen zij het stokje dan over aan Hugo Boys dat in 2019 maar liefst 85 jaar bestaat en dan het complex beschikbaar stelt.

Lees het volledige artikel op www.heerhugowaardsdagblad.nl of in de krant “update” die u afgelopen week in de bus heeft ontvangen.

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *