Extra maatregelen tijdens Waard Cup. Kom op tijd!

HEERHUGOWAARD – Komende zaterdag gaat het toernooi om de Waard Cup van start welke t/m zaterdag 22 augustus zal duren.

Het toernooi trapt zaterdag vanaf 18.30 uur af met de wedstrijden SVW ’27 (zon.)-Reiger Boys en WMC-SVW ’27 (zat.). Het complete programma is elders op deze pagina te bekijken.

Gezien de gewijzigde maatregelen per 10 augustus m.b.t. het coronavirus heeft de organisatie van de gemeente Heerhugowaard te horen gekregen dat duidelijk moet zijn wie er allemaal op het complex is gedurende het toernooi.

Bij de ingang zullen dan ook uw naam en gegevens genoteerd worden. De organisatie verzoekt dan ook dringend om tijdig aanwezig te zijn en daarmee wachtrijen te voorkomen zodat iedereen op tijd van de wedstrijden kan genieten.

De organisatie van Waard Cup 2020 dankt u voor uw begrip.