Wie wordt “de beste van Heerhugowaard”? Waardcup zaterdag van start

HEERHUGOWAARD – Komende zaterdag 17 augustus zal op het complex van Hugo Boys de strijd om de Waardcup weer losbarsten, het jaarlijkse voorbereidingstoernooi waarin bepaald wordt welke vereniging zich een jaar lang “de beste van Heerhugowaard” mag noemen.

In De Noord, bij het 85-jarige Hugo Boys, is SVW ’27 de titelverdediger. De groen-zwarten wonnen het toernooi vorig jaar na een zinderende finaleavond bij Reiger Boys. De titelhouder komt op de eerste speeldag gelijk twee keer in actie namelijk tegen Reiger Boys (18.30 uur) en om 19.30 uur tegen het organiserende Hugo Boys. tevens zullen KSV en WMC elkaar treffen.

Na de openingswedstrijden op zaterdag 17 augustus, volgt de tweede ronde op dinsdag 20 augustus en de finaleavond op zaterdag 24 augustus. Op alle speelavonden wordt er om 18.30 uur afgetrapt.

Kijk voor het volledige programma op www.waardcup.nl

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *