Jubilerend Hugo Boys organiseert Waard Cup 2019

HEERHUGOWAARD – Voetbalvereniging Hugo Boys viert in 2019 het 85-jarig jubileum en is daarom vanaf 17 augustus de organisator van de traditionele Waard Cup. Inmiddels is de cirkel daarmee weer rond want nadat het toernooi vele jaren van de kaart verdwenen was werd in 2015 het initiatief genomen om het toernooi nieuw leven in te blazen. Na eerdere succesvolle edities bij WMC, KSV, SVW ’27 en Reiger Boys kan men dus dit jaar in De Noord terecht waar men een ruime week voor een enerverend programma heeft gezorgd.

Over drie speeldagen zal men moeten uitmaken wie de opvolger wordt van SVW ’27 dat vorig jaar het toernooi bij Reiger Boys op z’n naam wist te schrijven. Het toernooi begint dus op zaterdag 17 augustus met om 18.30 uur twee wedstrijden namelijk SVW ’27 – Reiger Boys en KSV – WMC. Om 19.30 uur komt titelhouder SVW ’27 dan in actie tegen het organiserende Hugo Boys. De tweede ronde volgt op dinsdag 20 augustus waarna de finaleavond op zaterdag 24 augustus gespeeld gaat worden.

Handbal
Aangezien ook de handbaltak in De Noord dit jaar een jubileum mag vieren (70 jaar) en er sinds anderhalf jaar een prachtig nieuw handbalveld ligt heeft de jubileumcommissie gemeend om tijdens het toernooi om de Waard Cup ook wat voor de handbalsters te organiseren. Op dezelfde dagen als het voetbal zullen de dames van Hugo Girls het in een “Burencup” dan ook gaan opnemen tegen KSV, Tornado en Hollandia T.

Entertainment
Ook rondom het sportieve gedeelte is er genoeg te beleven in De Noord. Zo zal er op de eerste speelavond op 17 augustus een feestavond zijn met DJ. Tijdens de finaledag op 24 augustus is er zelfs een dagvullend programma waarin overdag de jeugd in actie komt. Ook zal er een ijskraam staan en een fotobus om een leuke herinnering te hebben aan het jubileumjaar. Na de finale wedstrijden in de avond volgt er dan nog een feestavond in de kantine met live-muziek van een geweldige coverband.
Genoeg redenen dus om tussen 17 en 24 augustus een kijkje te komen nemen op Sportcomplex De Noord..

Bron: www.heerhugowaardsdagblad.nl

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *