SVW 27 pakt wederom Waard-Cup, KSV-handbalsters veroveren Burencup

HEERHUGOWAARD – SVW ’27 heeft zoals verwacht de Waard Cup 2019 gewonnen. Eigenlijk was de ploeg afgelopen dinsdag al zeker van de overwinning, maar op de finaledag moest men nog wel eenmaal in actie komen.

Tegen WMC werd uiteindelijk een gemakkelijke zege behaald (3-0) waardoor SVW ’27 voor de derde keer in vijf jaar, en voor het tweede jaar op rij de cup mee naar huis mogen nemen. Tevens eiste Marlon Borneman met acht treffers de topscorerstitel op/ De drie wedstrijden die verder op deze avond nog gespeeld werden gingen om des keizers baard, maar met een heerlijk avondzonnetje en een prima publieke belangstelling was het ook deze derde avond goed vertoeven op het gezellige complex van Hugo Boys.

Voorzitter Wim Haisma van de 85-jarige vereniging in De Noord kon dan ook tevereden terugkijken. “We hebben drie geweldige avonden gehad, met mooi weer, leuk voetbal en veel publiek. Onze velden lagen er met dank aan de gemeente geweldig bij dus dat werkte zeker ook mee.”

Handbal
Wat eveneens mee werkte aan de ruime publieke belangstelling was het handbaltoernooi voor dames. De Heerhugowaardse verenigingen Hugo Girls, KSV en Tornado streden daar samen met Con Zelo en Hollandia T om de zogenaamde Burencup. Ook dit werd een zeer geslaagd toernooi waarin KSV uiteindelijk met de hoogste eer ging strijken.

Foto’s: DP Sportfotografie
Bron: Heerhugowaards Dagblad

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *