Mini Waardcup 2018 op zondag 9 en 16 september

De organisatie van de Mini Waardcup heeft besloten om de 1e speeldag te laten vervallen. Het programma van die dag zal worden samengevoegd met de andere 2 speeldagen. Dit biedt de jeugdteams uit Heerhugowaard meer ruimte om in te schrijven voor de eerste editie van de Mini Waardcup 2018.

Het programma ziet er nu als volgt uit:

  • Zondag 9 september: O11 / 012 / 013
  • Zondag 16 september: Kabouters / 08 / 09 / O10

De teams zullen zo veel mogelijk op sterkte ingedeeld worden, dit kan dus betekenen dat een team op een andere dag komt te spelen, dit hopen we begin augustus aan jullie te communiceren zodat er rekening mee gehouden kan worden in jullie voorbereiding.

Tijdens deze 2 dagen is er ook een grote loterij met honderden prijzen welke verzorgd zijn door allemaal lokale bedrijven uit Heerhugowaard!

Via de website van Reiger Boys(knop aanmelden) moeten de teams opgegeven worden waarbij vooral belangrijk is dat de sterkte aangegeven wordt. Directe link: https://www.reigerboys.nl/aanmelden-voor/mini-waardcup-2018 (opent in nieuw venster).

Voor vragen kun je terecht bij Paul van der Molen via, jubileum@reigerboys.nl

Met sportieve groet,
Jubileumcommissie v.v. Reiger Boys

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *